2021-04-17 07:56:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Próbálj meg időt szakítani a kedvesedre

Napi horoszkóp április 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a csillagok kedveznek az érzelmi életednek, akár régi pároddal, akár most bontakozó, új kapcsolatodban teljesülnek a kívánságaid, ha nem vagy túl akaratos, vagy rámenős. Érdemes lenne végiggondolni, mi az, amiből tudsz engedni...

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A családi gondok besűrűsödhetnek, ami rányomja a bélyegét a délelőttre. Bölcs belátásra lesz szükséged ahhoz, hogy sikerüljön kikászálódni belőlük, de menni fog! Próbálj meg időt szakítani a kedvesedre, ha lehet, az ő kedve szerint alakuljon a hétvégi program, és meglátod, elsimulnak a viták.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remekül alakulnak a kapcsolataid, most könnyen megtalálod a közös nevezőt szinte akárkivel. Könnyed természeted miatt a nehézségek dacára is meglátod a jót, a szépet.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Próbálj kimaradni egy elég elvtelen vitából, ami végül csak rossz fényt vetne rád. Nincs igaza egyik félnek sem, és ne is hagyd, hogy belerángassanak ebbe a meddő vitába. Az estéd nemcsak romantikus, hanem szinte már felemelő lesz, köszönhetően egy remek beszélgetésnek.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lehet, hogy összefutsz valakivel, akiről már azt hitted, nincs hatással rád. A találkozás teljesen elvarázsol, és újra hódítani szeretnél. Márpedig ha egy Oroszlán úgy igazán nekiveselkedik, akkor lehetetlen neki ellenállni!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A partnered igazán mindent megtesz azért, hogy felvidítson. Ha nem sikerül, nem az ő hibája… Délutánra viszont már természetednek gyengéd, gondoskodó oldala kerül előtérbe, és őszintén együtt tudsz nevetni a másikkal!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Különösen azok a Mérlegek esnek ma pánikba, akiket döntés elé állít a partnerük, vagy akik eddig többfelé is ígéretet tettek. Pedig csak nyerhetsz vele, hogy tiszta vizet öntesz végre a pohárba, bármennyire is kényelmetlen ez pillanatnyilag.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha konfliktushelyzet van, most fontos, hogy békülékeny hangot üss meg. Nincs szükség érzelmi zsarolásra, sőt, akaratosságoddal csak hátráltatod az eseményeket. A párod csak azértis ellenkezni fog, pedig tudja, hogy neked van igazad….

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbáld visszafogni magad, és csak annyit mondj mindenkinek, amennyi épp rá tartozik. A túlzott információ-áramoltatás miatt ma furcsa helyzetbe keveredhetsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az oly régóta tervezett randevú a hétvégén összejöhet, de nem biztos, hogy azt kapod majd, amiről álmodtál. A más persze nem jelent rosszabbat, de az biztos, hogy meglep majd a másik! Nagyon hamar egymásra hangolódtok majd.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rossz híreket, ijesztő pletykákat hallasz, de jobb volna, ha nem azokra, hanem saját józan eszedre támaszkodnál. Arra is figyelj, ki az, aki beszél, és próbálj rájönni, mi lehet a valódi indítéka, szándéka.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy érzed, hogy a párod mellett boldog vagy, viszont már rosszul viseled a kényszerű kötöttségeket, szabályokat. Sokat segít, ha beszélsz a gondjaidról. Azzal, hogy kiadod magadból a rossz érzéseidet, távozik a feszültség is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: